Op de locatie waar vroeger buurthuis de Ketting stond, ontwikkelt Woonbedrijf 36 nieuwe sociale huurappartementen. Ze komen op de hoek van de Tinelstaat en de Cornelis Doppertstraat. De woningen zijn geschikt voor 1 of 2 personen, ook voor mensen van 55 jaar en ouder.

Duurzaamheid

De nieuwe woningen voldoen aan de huidige eisen. Er komen zonnepanelen en alle woningen zijn gasloos. Rondom het gebouw, vooral aan de straatkant is ruimte voor veel groen. Er komen boompjes en planten waar vogels en dieren graag verblijven. Verder zorgen we dat overtollig regenwater goed afgevoerd wordt.

Presentatie

Begin 2020 heeft Woonbedrijf een bijeenkomst georganiseerd over dit project. Buurtbewoners konden de eerste plannen bekijken en een reactie geven. Hier kun je de presentatie die toen is gegeven bekijken, dan krijg je een eerste indruk van het plan.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is inmiddels gewijzigd. De komende maanden werken we verder aan het ontwerp en daarna gaan we de vergunningen aanvragen om te kunnen bouwen. In het ontwerpboek en de kaart zie je het voorlopige ontwerp van het gebouw en de locatie.

Klik hier om het ontwerpboek te bekijken.
Klik hier om de bestemmingsplankaart te bekijken.

Samenwerkingspartners

Faam Architects en Heijmans Vastgoed

Vragen?

Voor algemene vragen over dit project kun je contact opnemen met vastgoedontwikkelaar Michiel Smits. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 040 243 43 43. Of vul het contactformulier in en zet er bij dat het om 'nieuwbouwproject Tinelstraat' gaat.

In voorbereiding