​​Het duurzaamheidspact Eindhoven nodigt u uit voor een nieuwe werkconferentie:

 

The heat is on

De warmtestrategie, verduurzamen per woningtype, en circulair (ver)bouwen:
samenwerken op het scherpst van de snede

 

Wanneer: 20 juni, 9.00 - 12.30 uur
Locatie: Seats2Meet Strijp-S, Torenallee 24, Eindhoven

 

Sinds anderhalf jaar werken de vier Eindhovense woningcorporaties en gemeente Eindhoven intensief samen in het Duurzaamheidspact, dat zij samen met bewoners hebben gesloten. Een jaar na dato, komen we terug op de plek waar we het startsignaal gaven voor deze samenwerking: in Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven, voor ontmoeting, inspiratie en actie.

 

Meld u aan

Hoe stappen we over naar duurzaam verwarmen, per wijk en per woningtype? Hoe kunnen we circulair bouwen en renoveren versnellen? Welke moedige keuzes hebben we dan met elkaar te maken? We delen graag met u de inzichten en resultaten tot nu toe, en zetten samen met u de volgende stap naar een duurzaam Eindhoven.

 

Praat en denk mee met supervisor Diederik Samsom, directeur-bestuurders van de woningcorporaties en de wethouder, en met de bevlogen mensen die in de dagelijkse praktijk handen en voeten geven aan de verduurzamingsopgave.

 

Samen zetten we de schouders onder de verduurzaming van Eindhoven. En de gemeente Eindhoven draagt het voorzittersstokje over naar de woningcorporaties Trudo en Wooninc.
Graag nodigen we u uit voor deze werkconferentie van het Duurzaamheidspact Eindhoven, op 20 juni a.s. van 9.00 - 12.30 uur.

 

Meld u hier aan


Het Duurzaamheidspact Eindhoven is een initiatief van Gemeente Eindhoven, Sint-Trudo, Wooninc., Woonstichting ’thuis, Woonbedrijf en Platform Eindhovense Klantenraden.