Zeg op tijd uw huur op

Gaat u verhuizen? Zeg uw huur dan minimaal een maand van tevoren op via het formulier. Het is slim om uw huur eerder op te zeggen!

 

Formulier opzeggen woning

 

Formulier opzeggen huur (PDF)

   

   

 

In het formulier staat waar u het formulier naartoe kunt sturen. Na een aantal dagen krijgt u een bevestiging. Hierin staat de datum waarop uw huur eindigt. Ook staat erin wanneer wij naar u toe komen voor de eerste opname en de eindopname. We controleren dan uw woning.

 

Lees meer over uw woning netjes achterlaten.

 

Formulier opzeggen garage, parkeerplaats en berging

Gebruik het formulier hieronder als u alleen de huur van uw garage, parkeerplaats of berging op wilt zeggen. Als u verhuist, hoeft u alleen het formulier voor het opzeggen van uw woning te gebruiken.

 

Formulier opzeggen garage (PDF)

 

Opzegtermijn huur

De opzegtermijn voor uw huur is één maand. We tellen vanaf de dag dat wij uw opzegging ontvangen. U mag uw huur altijd eerder opzeggen. Graag zelfs. Dat geeft u de tijd om alles goed te regelen. En de kans is groter dat wij op tijd een nieuwe huurder vinden. Die wil misschien wel spullen van u overnemen.

 

Zorg wel dat u zeker bent van de verhuizing. Uw opzegging is definitief zodra wij deze ontvangen.

 

Huur opzeggen voor een ander

Is de hoofdhuurder overleden en zijn er geen medehuurders? Dan kan een erfgenaam de huur opzeggen. Het is belangrijk dat een wettelijke vertegenwoordiger daarna aanwezig is bij de controle van de woning.

 

Lees meer over het opzeggen bij overlijden.

 

De eindafrekening

Binnen twee weken na de laatste dag van het huurcontract krijgt u van ons de eindafrekening. Hierop staat of u ons nog iets moet betalen of dat u nog een bedrag terugkrijgt van ons.

 

De eindafrekening van de servicekosten ontvangt u later. Deze verrekenen wij eens per jaar. Woont u in een gebouw met centrale stookinstallatie? Dan vindt u op deze eindafrekening ook de afrekening van uw energiekosten.

 

Tip: uw verhuizing kan invloed hebben op uw huurtoeslag. Geef de verhuizing daarom altijd zo snel mogelijk door bij de Belastingdienst. Denk ook aan het melden van uw verhuizing bij alle andere organisaties, zoals uw energieleverancier, Brabant Water en uw internet- en televisieprovider.

 


 

close