Kom langs voor informatie en inspiratie!

Gaat Woonbedrijf uw keuken, badkamer of toilet vervangen? Dan heeft u volop keuze. In onze Keuzekamer ziet u met eigen ogen wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!

 

Woonbedrijf wil graag dat u blij bent met uw nieuwe keuken, badkamer of toilet. Er valt dan ook van alles te kiezen. In de Keuzekamer kunt u uitgebreid rondkijken, vragen stellen en inspiratie opdoen.

In onze Keuzekamer krijgt u:

 

  • inspiratie voor een nieuwe keuken, badkamer of toilet;
  • inzicht in de mogelijkheden voor bijvoorbeeld tegels, handgrepen en kranen;
  • een goed beeld van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet.

Keuzekamer bezoeken?

U bent van harte welkom in de Keuzekamer in onze Woonwinkel aan de Wal 2 in Eindhoven. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  

Extra verbeteringen

Heeft u behoefte aan een extra keukenkastje? Een tweede toilet in uw woning? Wat er precies kan en mag en wat u daarvoor betaalt, kan uw gebiedsbeheerder u vertellen. U kunt met uw gebiedsbeheerder in contact komen via onze Klantenservice. Bel hiervoor 040-243 43 43 of stuur een e-mail naar info@woonbedrijf.com.

  

 

Bekijk de filmpjes

Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van een keuken, badkamer en toilet? We leggen het u graag uit in het filmpje over de keuken en in het filmpje over de badkamer en het toilet. 

 

Filmpje Keuzekamer keuken

 

 

Filmpje Keuzekamer badkamer en toilet 

 

 

 

 

 


  

 

close